English · Svenska · Dansk · Personvern / Privacy

Slett kontoen din i YowFish

Har du appen, trykker du «Slett konto» nederst på Konto. Her kan du be om det samme uten appen.

Skriv e-postadressen du logger inn med. Vi sender deg en e-post for å bekrefte at det er din konto. Kontoen og vaulten din hos Gilb slettes eller anonymiseres innen 30 dager etter at du har bekreftet. Det som ligger på telefonen din, slettes når du sletter appen. Et abonnement på YowFish Pluss sier du opp i App Store eller i Google Play.

Delete your YowFish account

If you have the app, tap “Delete account” at the bottom of Account. Here you can ask for the same without the app.

Enter the email address you sign in with. We will email you to confirm that it is your account. Your account and your vault at Gilb are deleted or anonymised within 30 days of your confirmation. What is on your phone is deleted when you delete the app. You cancel a YowFish Plus subscription in the App Store or in Google Play.

Radera ditt konto i YowFish

Om du har appen trycker du på ”Radera konto” längst ned på Konto. Här kan du begära samma sak utan appen.

Skriv e-postadressen du loggar in med. Vi skickar ett e-postmeddelande för att bekräfta att det är ditt konto. Kontot och din vault hos Gilb raderas eller anonymiseras inom 30 dagar efter att du har bekräftat. Det som finns på telefonen raderas när du raderar appen. Ett abonnemang på YowFish Pluss säger du upp i App Store eller i Google Play.

Slet din konto i YowFish

Hvis du har appen, trykker du på ”Slet konto” nederst på Konto. Her kan du anmode om det samme uden appen.

Skriv den e-mailadresse, du logger ind med. Vi sender dig en e-mail for at bekræfte, at det er din konto. Kontoen og din vault hos Gilb slettes eller anonymiseres inden 30 dage efter din bekræftelse. Det, der ligger på telefonen, slettes, når du sletter appen. Et abonnement på YowFish Pluss opsiger du i App Store eller i Google Play.